Voleibol

Zamora lidera el canvi

Voleibol. La presidenta de la catalana impulsa un projecte transversal per sacsejar la gestió de la federació espanyola que ja té el suport de deu federacions més de les dinou totals

Capitanejades per la federació catalana i la seva presidenta, Maribel Zamora (Viladecans 1977), que es presentarà a les eleccions a la RFEVB i que tot just per verbalitzar aquesta intenció va ser destituïda com a vicepresidenta de l’espanyola el març passat pel president Agustín Martín Santos (Salamanca 1956), onze de les dinou federacions territorials han fet un pas endavant. L’objectiu és presentar un nou projecte de model de gestió transversal per al voleibol i el vòlei platja espanyol. Martín Santos és president des de l’any 2000 i tindrà una forta oposició si vol aspirar a la reelecció. El procés electoral s’engegarà al juny.

Les territorials ja treballen unides per presentar un projecte per als deu anys vinents, que girarà al voltant d’eixos fonamentals com la professionalització, el finançament, la visibilitat i la difusió als mitjans. Els presidents de les federacions territorials d’Aragó, Balears, Canàries, Cantàbria, Catalunya, Ceuta, Extremadura Melilla, Múrcia, País Basc i País Valencià creuen, i més després de la crisi sanitària, que hi ha molt de marge de millora en la gestió, especialment en la coordinació i transversalitat del treball. A tall d’exemple, expliquen que la RFEVB no ha convocat durant la crisi cap reunió amb les territorials.

El projecte pretén establir una base sòlida de treball a curt, mitjà i llarg termini. Es pretén la captació de nous recursos que serveixin de suport a territorials i clubs, amb especial incidència també en competicions estatals i selecció espanyola, començar un camí seriós cap a la professionalització, potenciar la formació i augmentar exponencialment la visibilitat. “Ni som els més grans ni som els més forts, És necessari ser un gran equip i treballar com a tal”, subscriuen els presidents. El projecte es presentarà aviat i s’hi podrien afegir més presidents de federacions territorials, que ja han manifestat la seva intenció d’unir-s’hi, un cop s’acabi el procés electoral en el qual estan immersos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)