Tennis taula

Gàlia Dvorak, la 78a jugadora del rànquing mundial, fitxa pel Tramuntana de Figueres

Tennis de taula. La mataronina ha disputat tres Jocs Olímpics i reforçarà l’equip de la divisió d’honor femenina

El TT Tramuntana Figueres ha fet una incorporació de luxe pel seu equip de la divisió d’honor femenina, la segona categoria estatal, amb el fitxatge de Gàlia Dvorak, la 78a jugadora del rànquing mundial. La mataronina, de 32 anys, forma part de la selecció espanyola absoluta des de fa molts anys, ha disputat tres Jocs Olímpics i lluita per classificar-se per Tòquio 2021. En les darreres temporades ha disputat la lliga francesa i la competició europea amb el Grand Quevilly.

El Tramuntana ha ocupat la segona posició del grup 1 de la divisió d’honor femenina en aquesta temporada 2019/20 inacabada i és el primer reserve per pujar a la Superdivisió si hi han baixes d’equips. El conjunt empordanès vol lluitar per pujar la propera campanya i té un equip potent. Gàlia Dvorak estarà acompanyada pel conjunt d’aquesta campanya format per Clàudia Caymel, que ha renovat, i les figuerenques Jana Riera, Miqueleta Balanzó, Linda Elisabeth Thomson i Mercè Puig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)