Tennis taula

Gàlia Dvorak, la 78a del món, fitxa pel Tramuntana

Tennis de taula. La mataronina ha estat en tres Jocs Olímpics i reforçarà l’equip de Figueres de la divisió d’honor, la segona categoria estatal

Gàlia Dvorak, la jugadora número 78 del rànquing mundial i que ha disputat tres Jocs Olímpics, és la nova incorporació del TT Tramuntana Figueres per a la pròxima temporada. La mataronina, de 32 anys, és una incorporació de luxe per al conjunt empordanès, que milita en la divisió d’honor femenina, la segona categoria estatal. Gàlia Dvorak fa molts anys que forma part de la selecció espanyola absoluta i ha disputat els Jocs de Pequín 2008, Londres 2012 i Rio 2016. Ara el seu objectiu és classificar-se per als de Tòquio 2021. La jugadora, nascuda a Kíev (Ucraïna) però que viu a Catalunya des dels dos anys, ha jugat els últims sis anys en el Grand Quevilly disputant la lliga francesa, una de les més potents d’Europa, i la competició europea.

El TT Tramuntana ha acabat segon del grup 1 de la divisió d’honor femenina en aquesta temporada 2019/20 inacabada i és el primer equip reserva per pujar a la Superdivisió si hi ha baixes en la màxima categoria. El conjunt empordanès vol lluitar per pujar la campanya vinent, i té un equip potent per fer-ho. Gàlia Dvorak estarà acompanyada per les jugadores que han format l’equip aquesta campanya: Clàudia Caymel, que ha renovat, i les figuerenques Jana Riera, Miqueleta Balanzó, Linda Elisabeth Thomson i Mercè Puig.

Gàlia Dvorak ha explicat que després de sis anys disputant la lliga francesa no volia continuar viatjant tant per tenir més temps per entrenar-se. Tenia clar que volia jugar a Catalunya i l’oferta del Tramuntana, club en què juga Clàudia Caymel, una de les seves millors amigues del tennis de taula, l’ha convençut pel bon projecte i les aspiracions d’ascens. La mataronina ha dit que no jugarà tots els partits amb el conjunt empordanès, podrà compaginar-ho amb els compromisos amb la selecció estatal i buscar la classificació per als Jocs de Tòquio.

UN GRAN CANVI

Deixa la lliga francesa per no viatjar tant, es vol entrenar més i ser als Jocs de Tòquio
Tenen un projecte molt maco, tenen una jugadora de casa que està pujant molt i compten amb la Clàudia Caymel, que és l’actual campiona d’Espanya absoluta
Volia jugar a Catalunya per no viatjar tant, m’han donat facilitats i no hauré de disputar tots els partits
Gàlia Dvorak
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)