Waterpolo

La federació prepara la lliga postcoronavirus

Waterpolo. Els clubs han consensuat un nou format per escurçar i flexibilitzar la competició, que es dividirà en dos grups de sis equips, tindrà dues fases i els ‘play-offs’ finals, pel títol i per evitar el descens

Els clubs de divisió d’honor ja han consensuat el format de la lliga del curs vinent amb l’objectiu d’escurçar la competició i de flexibilitzar-la per fer front a un hipotètic rebrot del coronavirus. Segons el procediment habitual, la junta directiva de la Federació Espanyola de Natació ha d’aprovar la proposta dels clubs i fer-ho públic pròximament, i en última instància serà l’assemblea, presumiblement al setembre, qui hi donarà el vistiplau definitiu. Excepcionalment, la lliga 2020/21 es dividirà en dues fases i el play-off final, tant pel títol com per la permanència. En la primera fase, els dotze equips, tant en categoria masculina com femenina, es dividiran en dos grups de sis equips cadascun, que disputaran una lligueta a doble volta. En la segona fase, els tres primers de cada grup, arrossegant els punts aconseguits, lluitaran pel grup del títol i els tres últims per la permanència. Finalment, els quatre primers d’aquesta segona fase competiran en el play-off pel títol i els dos últims per evitar el descens.

S’espera que a principis de la setmana vinent el Molins, campió de primera, es pronunciï sobre si accepta la plaça d’ascens i es converteix en el dotzè equip de divisió d’honor masculina. En categoria femenina, tant el Concepción Ciudad Lineal com el Leioa ja han ratificat públicament la plaça a divisió d’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)