Atletisme

La federació busca alternatives

Atletisme. El president de la FEA admet que estudien tres opcions per organitzar el campionat d’Espanya: en una única seu, en una seu però en diferents estadis o en diverses ciutats a la vegada

La Federació Espanyola d’Atletisme està valorant canviar el format del campionat absolut a conseqüència de les restriccions provocades per la crisi del coronavirus. Així ho va admetre ahir el president de l’organisme, Raúl Chapado, en una intervenció a través dels canals de la federació: “Estem treballant en diferents formats i opcions organitzatives, la prioritat màxima de les quals és la protecció de la salut de les persones. Pel campionat d’Espanya absolut, sempre que fos possible la seva organització, preveiem tres opcions: fer-los en una seu, com sempre (en tot cas serien sense públic i amb la cabuda limitada), fer-ho en una seu amb diferents estadis, o, fins i tot, fer un campionat d’Espanya en diferents ciutats.” La segona opció sembla la més factible, i la tercera, la més revolucionària. Es tractaria de dividir el programa per sectors: la velocitat en una seu, el fons en una altra i els concursos en una tercera localització. En tot cas, la decisió no es prendrà fins al 14 de juny en assemblea. També serà aleshores quan es farà públic el calendari, tot i que la federació valora la tercera setmana de setembre per fer-hi el campionat absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)