Handbol

Ian Tarrafeta, baixa del Fraikin BM Granollers

Handbol. El central sabadellenc ha estat, juntament amb Adrià Figueras, el jugador més determinant del conjunt d’Antonio Rama

El Fraikin BM Granollers ha anunciat la baixa del seu central titular Ian Tarrafeta (1999), que no continuarà al club vallesà el curs vinent. El primera línia sabadellenc, de només 21 anys, és un dels valors amb més projecció de l’handbol català i estatal, i ha conformat, juntament amb el pivot Adrià Figueras, la dupla més determinant del conjunt d’Antonio Rama. Figueras jugarà el curs vinent al Nantes i, tot i que no ha transcendit, no seria d’estranyar que Tarrafeta acabés també en un club de la lliga francesa. El central vallesà, amb 75 gols en 19 partits, ha estat el segon màxim golejador del Granollers en l’última edició de la lliga Asobal. Tarrafeta deixarà l’entitat granollerina amb set títols de campió d’Espanya i un ascens a divisió de plata.

A més de Figueras i Tarrafeta, el club granollerí ja va anunciar dimecres les baixes de Nico Bonanno i Ivan Popovic, i és d’esperar, per tant, que aviat comuniqui alguna incorporació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)