Handbol

Dues propostes per a la lliga Asobal

Handbol. La federació espanyola presentarà les dues fórmules a l’assemblea del 13 de juny: la lliga regular o dos grups amb dues fases

La Federació Espanyola d’Handbol presentarà en l’assemblea prevista per al 13 de juny les dues propostes de sistema de competició per a la lliga asobal 2020-21, després que l’associació de clubs no hagi arribat a una fórmula de consens. La majoria de clubs són partidaris de la lliga regular a doble volta, amb un total de 34 jornades. La proposta inicial de la federació, la que prefereix el Barça (comporta menys càrrega de partits), és fer una lliga en dos grups i dues fases, en la segona de les quals vuit equips, arrossegant els punts de la primera, lluitarien pel títol, i la resta (deu) ho farien per a la permanència. En el grup A hi jugaria el Barça, com a campió, el Logronyo, Conca, Guadalajara, Nava, Benidorm, Cantàbria, Cangas i Villa de Aranda, segon de divisió de plata. Els clubs del grup B serien: Ademar, Bidasoa, Granollers, Puente Genil, Valladolid, Port Sagunt, Anaitasuna, Osca i Cisne, líder de divisió d’honor plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)