Handbol

El Granollers fitxa el pivot xilè Esteban Salinas (Bidasoa)

Handbol.

El Fraikin BM Granollers ha tancat el fitxatge del pivot xilè Esteban Salinas, que ha militat les dues últimes campanyes al Bidasoa Irún. Salinas, que té 26 anys, fa 1,80 m i pesa 86 quilos, ha signat per un any. El jugador va començar jugant la lliga estatal un any amb el BM Zamora, després va fitxar pel BM Benidorm, on va jugar tres anys i finalment ha estat dues temporades al Bidasoa Irún disputant l’Asobal i la Champions League. Va arribar al Bidasoa procedent del BM Benidorm. El curs passat va marcar 75 gols en 30 partits i aquest any ha fet 50 gols en 18 partits de la lliga domèstica, a més a més dels 34 que va fer a la Champions League. És germà del lateral dret Rodrigo Salinas, que va jugar al Fraikin les temporades 2012/13 i 2013/14.

Es tracta del segon fitxatge confirmat després de l’arribada del central Chema Márquez (Guadalajara). El Granollers ha tingut les baixes en la primera línia d’Ian Tarrafeta, Drasko Nenadic, Nico Bonanno i Oswaldo dos Santos .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)