Atletisme

La campiona mundial de 400 m, Eid Naser, suspesa provisionalment

Atletisme. La corredora de Bahrain es va saltar tres controls antidopatge en dotze mesos abans del campionat del món de Doha 2019

La campiona mundial de 400 m, Salwa Eid Naser de Bahrain, ha estat suspesa de manera provisional perquè es va saltar tres controls antidopatge en dotze mesos, i van ser abans del mundial de Doha 2019 en que va guanyar el títol. Amb només 21 anys va fer una gran marca de 48.14, que és la millor dels últims 34 anys i tercera de tots els temps. La sanció que se li apliqui pot ser la d’un positiu i també li poden treure el títol. Els atletes d’elit han de notificar on estaran i estar disponibles per qualsevol control que els hi vulguin fer fora de competició.

“Mai he sigut una tramposa i mai ho seré. Jo només m’he saltat tres controls que és una cosa normal. A vegades passa i li pot passar a qualsevol. No vull que la gent es confongui amb tot això perquè jo mai faria trampes” ha manifestat l’atleta en un vídeo que ha publicat a Instagram.

La suspensió de Salwa Eid Naser es suma a la llista d’atletes de Bahrain que han infringit el reglament antidopatge. Ruth Jebet, campiona olímpica de 3.000 m obstacles va ser sancionada el mes de març i Eunice Kirwa, campiona olímpica de marató l’any passat. Les dues amb quatre anys i per consumir EPO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)