Més esport

Paula Raya es retira

Gimnàstica artística. La gimnasta del Pasifae de Vilanova i la Geltrú formava part de la selecció espanyola des del 2014

La gimnasta catalana Paula Raya (Vilanova i la Geltrú, 1998) ha decidit posar punt i final a la seva carrera esportiva, segons s’anuncia al lloc web de la Federació Espanyola de Gimnàstica. Integrant de la selecció estatal des del 2014, la gimnasta del Pasifae de Vilanova i la Geltrú ha estat campiona de Catalunya absoluta i ha competit en els mundials de Glasgow 2015 i Doha 2018, i en els europeus de Montpeller 2015, Cluj-Napoca 2017 i Glasgow 2018. El 2018 també va obtenir la medalla de bronze en la final de barres asimètriques de la copa del món de Szombathely (Hongria), el subcampionat d’aquest mateix aparell i la medalla de bronze per equips en els Jocs Mediterranis de Tarragona. A finals d’aquell mateix any va haver de ser operada d’una fasciïtis plantar del peu dret, es va perdre el mundial de Stuttgart del 2019 i a principis d’aquest 2020 va iniciar una campanya per rebre suport econòmic per recuperar-se del tot i poder tornar a competir amb garanties al màxim nivell. Més enllà de la competició, la gimnasta catalana ha fet un Grau Mitjà d’Informàtica i TAFAD, i també està cursant estudis de cuina, la seva altra passió.

Raya va començar a competir amb 6 anys, als 12 va obtenir una beca per entrenar-se al CAR de Sant Cugat i als 15 va marxar a Madrid, on està concentrada la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)