Waterpolo

López Pinedo renova dues temporades més amb l’Atlètic Barceloneta

Waterpolo. El jugador internacional, a punt de fer 40 anys, defensarà la porteria marinera al costat del jove brasiler Joao Pedro Coimbra

Dani López Pinedo, considerat un dels millors porters del món, ha renovat dues temporades més amb el Zodiac CN Atlètic Barceloneta. El jugador barceloní, que el juliol farà 40 anys, ha comentat que afronta el nou contracte “amb la mateixa il·lusió de sempre” i amb l’objectiu de mantenir-se “al màxim nivell” amb vista a aconseguir una medalla olímpica en els Jocs de Tòquio, l’única que li falta al seu palmarès. López Pinedo també s’ha referit al jove brasiler de 20 anys Joao Pedro Coimbra, que torna a les files marineres per cobrir la baixa de Miki Linares i després d’haver estat cedit al Sant Andreu. “És un milió de vegades millor del que era jo a la seva edat i serà un porter increïble en un o dos anys”, ha sentenciat en declaracions a l’agència EFE.

Pel que fa a la lliga, el porter internacional ha destacat l’aposta de l’Astralpool CN Sabadell amb la contractació del boia serbi Nemanja Ubovic, i del CN Barcelona amb el boia australià Nathan Power i l’exmariner Roger Tahull. “Serà una Lliga Premaat molt interessant la de la temporada que ve”, ha pronosticat el jugador, que considera que tot i que la lliga italiana “se sap vendre millor i ens porta un pas per davant en aquest sentit”, l’espanyola està al mateix nivell, pel que fa als seus equips, que han mostrat també un nivell “molt alt” a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)