Atletisme

La Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau trenca el gel

Atletisme. La prova solidària, limitada a un centenar de participants, serà el dissabte 27 de juny la primera que es disputi a Catalunya des de l’estat d’alarma i recaptarà fons per investigar la Covid-19

La 32a Cursa Científica Hospital de Sant Pau serà el 27 de juny (18 h) la primera que es disputi a Catalunya des de l’estat d’alarma a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. La prova, de caràcter solidari, s’ha limitat a un centenar de participants i tindrà moltes particularitats per evitar el risc de contagi. De fet, un grup de voluntaris de l’hospital i Championship, l’empresa que gestiona el cronometratge, sota el comandament del doctor Ricard Serra Grima asseguraran en tot moment que es compleixin les normes de seguretat necessàries per adaptar-se a totes les obligacions i recomanacions de les autoritats sanitàries. En aquest sentit, les sortides es faran esglaonades, amb dos participants cada cinc segons. Cada corredor tindrà assignada una hora de sortida que haurà de complir.

Els participants hauran de fer sis voltes a un circuit de 800 metres aproximadament, al voltant del recinte de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau. En tot cas, per decretar el guanyador es comptabilitzarà les dues voltes més ràpides de cada participant.

Les inscripcions s’obriran dijous a través del web xipgroc.cat, però ja han confirmat la seva presència els olímpics Reyes Estévez, Carles Castillejo i Josep Lluís Blanco, i la maratoniana Marta Galimany, pendent aquesta última del permís de la Federació Espanyola d’Atletisme. La recaptació íntegra de les inscripcions es destinarà a la investigació de la Covid-19 del mateix Hospital de Sant Pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)