Hoquei sobre gel

Islàndia és la primera parada europea del Barça

Hoquei gel. Jugarà en el seu grup de la Continental Cup contra el conjunt local del Skautafelag Akureyrar, el Kaunas lituà i el Bat Yam d’Israel, del 16 al 18 d’octubre

El Barça visitarà Islàndia en el seu retorn a la competició europea més d’una dècada després. El conjunt blaugrana jugarà el seu grup de la Continental Cup, a la localitat d’Akureyri, situada al nord de l’illa i que és la segona àrea urbana del país després de Reykjavik. Les dates de la competició europea seran del 16 al 18 d’octubre. La federació internacional (IIHF) ha anunciat les seus i els rivals de la fase de grups de la primera ronda.

L’amfitrió del grup en que jugarà el Barça és el Skautafelag Akureyrar islandès, i el completen el Kaunas lituà i el Bat Yam israelià. En aquesta edició la Continental Cup ha canviat de format i ara els dos primers del grup passaran a la segona fase. Si el conjunt blaugrana supera la primera, disputaria la segona del 13 al 15 de novembre. Si queda primer de grup jugaria a Dinamarca i si acaba segon aniria a Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)