Voleibol

Iban Pérez es quedarà un curs més a França

Voleibol.L’oposat català renova amb el Bellaing Volley-Ball Porte du Hainaut i compatibilitza les tasques de jugador i entrenador

El català de 36 anys Iban Pérez ha renovat amb el Bellaing Volley-Ball Porte du Hainaut del nord de França i jugarà per segona temporada amb l’equip francès, en el qual també fa les tasques d’entrenador. L’oposat barceloní va ser campió d’Europa amb la selecció espanyola el 2007 i és un dels millors rematadors de la història del voleibol estatal i català. El Bellaing era segon del grup D a dos punts del Beuvais quan la lliga es va suspendre i tornarà a intentar l’ascens a la categoria elit. Abans de recalar en el Bellaing, ja havia jugat en tres clubs francesos més: el Nantes, el Narbona i el Michellet Halui, en el qual es va convertir en entrenador jugador. En la Superlliga va militar en el Vecindario, l’Unicaja, el Terol i el Palma i també va jugar la lliga italiana amb el Corigliano, el Milà i l’RPA Luigibacchi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)