Futbol sala

El Movistar Inter guanya la lliga amb un empat escarransit (3-3)

Futbol sala.

El Movistar Inter ha fet valer aquesta tarda al Martín Carpena de Màlaga la seva millor classificació en la lliga regular i ha guanyat la seva catorzena lliga amb un empat escarransit i molt suat contra el sorprenent Viña Albali Valdepeñas (3-3) en la final de la lliga de futbol sala, que s’ha jugat en els darrers vuit dies en un format exprés i sense públic. El conjunt de David Ramos, que ja va signar la renovació per al curs vinent al febrer, i que té de secretari tècnic al català Joan Linares, havia fet la proesa de superar els quarts contra Osasuna Magna amb un atac desesperat però metòdic de cinc quan perdia per 0-4 a falta de cinc minuts (4-4) i en les semifinals va batre el Llevant (2-5), el botxí del Barça en quarts. Avui ha estat a punt de repetir la gesta quan perdia per 3-1 en el segon temps i ha igualat (3-3). A més, els àrbitres s’han empassat inexplicablement unes mans dels madrilenys en el tram final tot i revisar l’acció en la repetició. L’Inter tenia cinc faltes i la sisena hauria atorgat als manxecs un doble penal.

El Viña Albali ha trenat molt bé el joc en el primer temps, però els errors puntuals i el mortífer contraatac rival l’han condemnat. Primer ha fallat estrepitosament en un córner en el minut 1 rematat a plaer dins la cuina pel brasiler Pito –el Barça el té en la seva agenda– i servit per Borja. Chino ha empatat de penal (1-1). El Viña Albali ha connectat molt bé amb el seu pivot Ibarra i ha atemorit també amb els trets exteriors de Chino i Catela. Però en l’ultim minut, Borja, el millor jugador de l’Inter, ha fet el 2-1 assistit per Pito i en l’acció posterior tots dos han intercanviat els papers en dues pèrdues fatals dels manxecs. Els de David Ramos han quedat molt tocats en l’arrencada del segon temps però amb el català José Ruiz apostant pel joc col·lectiu, han ressuscitat. El canoner Cainan, de falta, ha fet el 3-2 i Dani Santos ha empatat en una gran combinació en atac de cinc.

El Movistar Inter ha sabut reinventar-se aquesta temporada després de no accedir a la final del curs passat en què el Barça va derrotar el Pozo Múrcia. tot i no fer jugar el portuguès Ricardinho en tot ala fase per problemes amb el club, l’Intern suma el seu cinquè títol en les sis últimes temporades.