Handbol

El Barça, en el mateix grup que el Veszprém, el Kiel i el Nantes

Handbol. L’Aalborg, el Zaporozhye, el Celje i el Zagreb completen el grup B de la nova lliga de campions. Els dos primers accediran directament als quarts de final

El Barça ha quedat enquadrat en grup B de la nova lliga de campions, que canvia de format, i tindrà com a principals rivals el Veszprém, el Kiel i el Nantes. Entre aquests quatre equips s’haurien de jugar les dues places que condueixen a l’accés directe als quarts de final. Els altres integrants del grup són l’Aalborg, el Motor Zaporozhye, el Celje i el Zagreb. El grup A està format pel Vardar, el París Saint-Germain, el Kielce, el Porto, el Pick Szeged, el Meixkov Brest, l’Elverum i el Flensburg-Handewitt. La fase de grups es disputarà del 16 de setembre al 4 de març.

Els dos primers de cada grup accediran directament als quarts de final , i del tercer al sisè es creuaran en l’eliminatòria de vuitens. La final a quatre es tornarà a disputar al Lanxess Arena de Colònia, el 12 i 13 de juny de 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)