Handbol

Aitor Ariño renova amb el Barça fins al 2025

Handbol. L’extrem del planter, de 27 anys, encara tenia contracte en vigor fins al 2021

El Barça ha anunciat l’ampliació del vincle contractual amb l’extrem del planter Aitor Ariño fins al curs 2024-25. El jugador barceloní, de 27 anys, tenia contracte en vigor fins al 2021 i, per tant, continuarà com a blaugrana cinc temporades més. Ariño va debutar en el primer equip el 6 de febrer del 2010, amb només 17 anys, i poc a poc s’ha anat consolidant en l’extrem esquerre tant en l’equip de Xavi Pascual com en la selecció espanyola.

Ariño, que ja suma 51 títols al seu palmarès com a jugador del Barça, ha agraït la confiança del club: “El meu desig sempre ha estat quedar-me aquí, al club de la meva vida, el millor club del món. Tinc molta il·lusió i moltes ganes per seguir gaudint.” El jugador, en declaracions recollides als mitjans del club, ha destacat la seva voluntat de continuar vinculat a l’entitat blaugrana: “Són somnis que es van complint. A poc a poc, amb treball i sacrifici, hem aconseguit objectius, i estic molt feliç de poder seguir cinc temporades més. Vull fer tota la meva carrera al Barça No em considero un exemple, però m’agradaria poder treballar amb la base i encoratjar els nens a seguir els meus passos o els que jo he seguit del Vïctor [Tomàs]. Aquesta és la filosofia i l’ADN del club. És important en totes les seccions treballar amb la base i que els jugadors arribin al primer equip”.

Al seu torn, David Barrufet, mànager de la secció, ha ressaltat els mèrits d’Ariño per ampliar el seu contracte: “Hem renovat l’Aitor principalment perquè s’ho mereix. Ha demostrat que amb la seva feina i esforç està a un grandíssim nivell. No crec que trobem cap extrem de la seva qualitat. També perquè és de la casa, i hem de premiar la gent com ell, que va començar des de petit al club i ha anat creixent. La seva implicació amb el Barça és total, i com a jugador va creixent cada dia. Ara mateix és un dels millors extrems del món. Estem molt contents que hagi renovat cinc anys més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)