Ciclisme

Nairo Quintana: “A la carretera el primer és el respecte a la vida”

Ciclisme. El colombià de l’Arkea, atropellat per un cotxe aquest divendres, explica l’incident en un vídeo a les xarxes socials en què agraeix l’escalf rebut

“Teníem el nostre vehicle d’acompanyament al darrere, el va avançar i va venir sobre meu. No el vaig veure, jo anava sobre la línia blanca i em va atropellar”. És la versió de Nairo Quintana (1990) sobre l’incident en què es va veure implicat aquest divendres mentre s’entrenava a Boyacà i que ha explicat en un vídeo a les xarxes socials.

“Tinc una petita rascada al genoll dret i una altra al maluc esquerre, que va ser per on em va tocar amb el retrovisor. Ara estem a l’espera d’unes proves, estic bé” assegura el vencedor de Giro i Vuelta i tres cops al podi del Tour, que ’hauria d’estar dues setmanes guardant repòs segons algunes informacions no oficials.

Inconsciència

“El vehicle implicat va mirar d’escapar-se però el nostre cotxe de suport el va començar a seguir i, al veure-ho, es va aturar voluntàriament” explica Quintana, que liderarà l’Arkea al Tour fent parella amb Warren Barguil.

“La carretera és per a tots i el respecte a la vida és el primer. Avui ha estat en un accident sense conseqüències, demà pot ser qualsevol amb conseqüències lamentables” apunta Quintana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)