Futbol sala

Drahovský, pólvora eslovaca per a l’Industrias

Futbol sala. Serà un dels referents ofensius del nou projecte de Javi Rodríguez

L’Industrias Santa Coloma s’ha reforçat amb l’ala eslovac Tomas Drahovský per a les dues pròximes temporades. Draho prové de l’Sparta de Praga, on ho ha guanyat pràcticament tot en dos anys, amb uns números espectaculars, amb gairebé un centenar de gols (96) i d’assistències (92) en 63 partits. Per Drahovský, de 27 anys, viurà la seva segona experiència en la lliga espanyola després del seu pas per Cartagena, on va aconseguir 20 gols en el campionat i va contribuir perquè l’equip murcià es classifiqués per a la fase final de la copa d’Espanya. Només motius familiars van impedir que continués.

‘Draho’ ha fet una primera valoració de la seva incorporació al web del conjunt colomenc “estic content de tornar a Espanya i a més formar part d’un dels clubs més importants i amb més història. Des del primer moment que es va presentar l’oportunitat, l’entrenador em va transmetre la seva confiança i l’il·lusionant projecte que estaven muntant per a la temporada que ve. Espero ser a l’alçada i retornar aquesta confiança, tant de bo puguem lluitar per coses importants”. I sobre el paper que ve a exercir en Industrias Santa Coloma ha afegit “tinc moltes ganes de començar. La meva primera intenció era tornar a la lliga espanyola i a poder ser a un club on em pogués sentir important, finalment ha pogut ser així.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)