Tennis

Albert Ramos torna a la competició quatre mesos després al CMT Vall d’Hebron

Tennis. A partir de divendres i fins diumenge vuit jugadors disputaran la primera prova de la lliga Mapfre

El mataroní Albert Ramos torna aquesta setmana a la competició després d’una aturada de més de quatre mesos per la pandèmia mundial. El català i set jugadors estatals més disputaran la primera prova de la lliga Mapfre, que es jugarà del divendres 10 al diumenge 12 a les instal·lacions del CMT Vall d’Hebron. Albert Ramos va jugar el darrer torneig a Xile del 24 de febrer a l’1 de març i va arribar a les semifinals.

Els vuit jugadors del torneig de la Vall d’Hebron es dividiran en dos equips de quatre i aquests equips seran escollits pels dos millors participants del rànquing mundial, en aquest cas el castellonenc Roberto Bautista (12) i l’asturià Pablo Carreño (25). Albert Ramos és el tercer amb millor rànquing mundial (32), i la resta de participants són el jugador de Conca Pablo Andújar, el de Tenerife Roberto Carballés, el malagueny Alejandro Davidovich, el mallorquí Jaume Munar i el jugador d’Alzira Pedro Martínez. Roberto Bautista i Pablo Carreño escolliran els seus companys d’equip el dia abans de la competició. Cada dia es disputaran tres partits individuals i un de doble, a partir de les cinc de la tarda. Els individuals es jugaran al millor de tres sets amb super-tie-break en el tercer set si hi ha empat. El de dobles tindrà punt d’or i tancarà la jornada. Cada victòria sumarà punts, el primer dia 1, el segon 2 i el tercer 3.

El torneig de la Vall d’Hebron és el que s’havia de jugar al CT Lleida, però el confinament de la ciutat per un rebrot de la Covid-19 va fer canviar la seu. Els altres dos tornejos d’aquesta lliga Mapfre es disputaran a València, del 17 al 19 de juliol, i Avilés, del 24 al 26 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)