Esport i política

El govern xinès cancel·la totes les competicions internacionals del 2020

Política esportiva. El calendari del tennis és el que surt més perjudicat i només se salven les proves test dels Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022

L’Administració General de l’Esport de Xina ha decidit cancel·lar totes les competicions internacionals fins l’any vinent a causa de la pandèmia del coronavirus, excepte les proves test per als Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022. La decisió afecta a tot el calendari esportiu mundial, especialment el tennis femení, que tenia previst celebrar sis tornejos, inclosa la final del circuit WTA, a més de quatre tornejos de l’ATP. Tot i que en el comunicat no s’especifiquen els esports afectats, es dona per descomptat que se suspendran els tornejos de golf tant masculí (HSBC de Xangai) com femení (LPGA Xangai), el campionat del món d’escalada, i dos proves de ciclisme (Tour de Guangxi i el tour femení de Chongming).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)