Natació

Sense Travessia de l’Estany fins al 2021

Natació. La prova s’havia fet de manera ininterrompuda des del 1944 i haurà d’esperar fins al 19 de setembre de l’any que ve

La Travessia de l’Estany s’afegeix a la llista de proves esportives que es veuen afectades per la Covid-19 i aquest 2020 no se’n disputarà la 77a edició com estava inicialment programada (20 de setembre). El CN Banyoles ajorna la cita que obre el curs, i que s’havia fet de manera ininterrompuda des del 1944, fins al 19 de setembre de l’any que ve.

“Les estrictes i necessàries mesures de seguretat” són el motiu que exposa el club en un comunicat, tot afegint-hi que la cita, que supera els 2.000 participants els últims anys, no podia inscriure uns nedadors i uns altres no. “L’alteració que podrien experimentar alguns aspectes organitzatius en un esdeveniment d’aquesta envergadura impossibiliten mantenir l’esperit de la prova de ser la festa de tots” argumenta el club, que descarta organitzar cap activitat alternativa i que ajorna també per al 2021 la novena edició de la Volta a l’Estany –segon dissabte d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)