Esports de muntanya

Pau Capell vol començar a l’agost un calendari infernal

Muntanya. El campió del World Tour treballa amb una planificació que inclou set cites de 100 quilòmetres fins el 5 de desembre

Pau Capell (The North Face), que tenia com a principal objectiu aquest 2020 repetir el triomf a l’Ultra Trail del Mont Blanc, treballa amb un calendari per a la segona meitat de l’any que inclou el repte de baixar el rècord que va establir l’estiu passat a Chamonix fent el recorregut original de 171 km en menys de 20h19, el 28 d’agost.

El vigent campió del World Tour ja va guanyar el Trail de Madeira ( 47 km i 3.700 m positius) i farà la primera de les curses de 100 quilòmetres que té programades l’1 d’agost a Suècia, la Fjällmarathon. El 2 d’octubre, després d’assaltar el seu propi rècord a l’UTMB, vol fer l’Ultra Trail Atlas Toubkal al Marroc (105 km) i, menys de tres setmanes després, la Penyagolosa Trails (110).

Costa Rica, l’11 de novembre –La Ruta (100) i l’Argentina el 27 de novembre –Patagonia Run (170) formen el seu calendari sud-americà i, el colofó del 2020, seria a França, el 5 de desembre amb la Saintelyon, la clàssica del calendari francès (154 km). Serien, doncs, sis curses de més de 100 quilòmetres i el repte de l’UTMB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)