Waterpolo

El CN Mataró tanca la plantilla

Waterpolo. El campió de la divisió d’honor femenina fa tres incorporacions de luxe: l’holandesa Vivian Sevenich, la boia nord-americana Danijela Jackovich i la barcelonina Alejandra Aznar

El tàndem Dani Ballart i Marina Zablith ja disposa de la plantilla completa per defensar el títol de lliga i fer un pas endavant en la competició europea. El CN Mataró ha confirmat les incorporacions de la internacional neerlandesa Vivian Sevenich (UZSC Utrecht), la boia nord-americana Danijela Jackovich (Drummoyne Devils) i la barcelonina Alejandra Aznar (CN Sant Andreu). El club mataroní ja va anunciar fa un parell de mesos el fitxatge de la portera internacional Maria Elena Sánchez (Sant Andreu) per cobrir la marxa de la francesa Lorena Derenty. Les altres baixes, ja confirmades, són les d’Irene González (CN Sabadell), Brigitta Games (Estats Units) i Laura Vicente (retirada).

Les tres noves incorporacions a la plantilla de Ballart i Zablith són de solvència contrastada. Sevenich, que jugava a l’UVSE Budapest abans d’haver de tornar a Holanda per preparar els Jocs de Tòquio, és esquerrana, de físic poderós (1,80 m i 82 kg) i també pot jugar de boia. Jackovich ha competit l’últim curs a Austràlia, però abans havia militat al CN Sant Andreu, on el 2019 va acabar com a màxima golejadora de la lliga. I Aznar (2000), també esquerrana, és un dels joves talents del waterpolo català i espanyol. Va ser la jugadora més valuosa del mundial juvenil de Belgrad 2018 i ja ha debutat amb l’absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)