Futbol sala

L’Industrias té programats set partits amistosos durant l’agost

Futbol sala. El 20 de juliol començarà la pretemporada al Pavelló La Colina i del 3 al 7 d’agost farà una estada a Encamp

L’Industrias Santa Coloma enceta la pretemporada el 20 de juliol al Pavelló La Colina, a Badalona, però des de demà i fins divendres tots els components de la plantilla ja se sotmetran a una sèrie de test físics i a les proves PCR de la Covid-19. Del 3 al 7 d’agost, l’equip farà una estada a Encamp (Andorra) i durant aquell mes ja té programats set partits amistosos. Tot i que encara no s’ha confirmat oficialment la data d’inici de la primera divisió, el club colomenc ha planificat la fase de preparació per arribar en les millors condicions al setembre, quan de ben segur es donarà el tret de sortida a la competició.

Els partits de pretemporada programats per a l’equip de Javi Rodríguez i Dani Martínez són: el dia 6 contra l’Encamp; el 15 contra l’Aspil Jumpers Ribera Navarra, a Tudela; el 19 contra el Llevant a València; el 22 contra el Ribera Navarra al Pavelló La Colina; el 25 contra El Pozo Múrcia a La Colina; el 27 a la pista del FC Cerdanyola; i el 29 contra el Barça B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

DESTACAT

Els components de la plantilla se sotmetran a test físics a les proves PCR de la Covid-19 des de demà i fins divendres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)