Esports de muntanya

El mundial de la Vall de Boí es disputarà del 8 a l’11 de juliol del 2021

Curses de muntanya.

El campionat del món de curses de muntanya de la Vall de Boí, programat inicialment per al passat cap de setmana i ajornat a causa de la Covid-19, ha confirmat les noves dates oficials per al 2021. Finalment es disputarà del 8 a l’11 de juliol amb epicentre a la localitat de Barruera i en el marc de la Buff Epic Trail SkyRunning. Comptarà amb les modalitats uitra, SkyRace i quilòmetre Vertical, a més de totes les activitats de natura, esport i oci familiar que inclourà un festival de muntanya amb marxa nòrdica, ioga, música, cinema, activitats infantils, BTT, orientació i moltes altres.

Aquest mateix estiu, la Buff Epic Trail celebrarà la seva edició 2020 del 4 al 6 de setembre, amb les modalitats de 42 km, 26 i 12 quilòmetres. Serà una edició probablement atípica però molt especial, amb tots els protocols de prevenció sanitària establerts per les federacions i les autoritats corresponents i amb un nombre molt limitat de places.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)