Tennis

Aliona Bolsova, eliminada als quarts del torneig de Platja d’Aro

Tennis. La segona cap de sèrie ha cedit contra Amanda Carreras (8), que jugarà la semifinal contra la quarta favorita, Cristina Bucsa, mentre l’altra serà entre la primera i tercera

La tennista nascuda a Gibraltar i vuitena cap de sèrie del torneig de la lliga Mapfre a Platja d’Aro, Amanda Carreras, és la protagonista de la primera gran sorpresa de la competició des de la quarantena. Ha eliminat Aliona Bolsova, segona favorita i 149a de la WTA en el darrer partit de quarts de final, resolt al tercer set (6-2, 3-6 i 6-2).

Carreras jugarà aquest dissabte la seva semifinal contra Cristina Bucsa, la quarta cap de sèrie, que ha remuntat el seu duel amb Andrea Lázaro i ha pogut rescabalar-se de l’1-6 amb un emocionant segon set (7-5) i un tercer més plàcid (6-2).

L’altra semifinal sí és la que s’esperava, entre la primer ai tercera favorita. Lara Arruabarrena (149 del rànquing WTA) s’ha desfet de Georgina Garcia per 6-2 i 6-3, l’endemà que la barcelonina del Club Tennis Sabadell eliminés la blanenca Marina Bassols en tres sets (2-6, 6-2 i 6-3) i després d’un mal inici que li va fer plantejar abandonar el partit. La basca (3) s’enfrontarà a Sara Sorribes (83 a la WTA), cap de sèrie número u del torneig. La jugadora de la vall d’Uixó va haver de remuntar a Eva Guerrero el 4-6 inicial per accedir a les semifinals després d’un 6-0 al segon set i un 6-2 al tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)