Handbol

El Barça tindrà una primera volta de màxima exigència

Handbol. Els primers desplaçaments de l’equip blaugrana en la nova lliga de campions seran a les pistes del Zaporíjia, el Nantes, el Veszprém i el Kiel

El Barça tindrà una primera volta de la nova lliga de campions de màxima exigència amb el debut a Zaporíjia (Ucraïna), el 16 o 17 de setembre, i posteriorment tres desplaçaments consecutius a la pista del Nantes (jornada 3), el Veszprém (5) i el Kiel (7), els tres rivals teòricament més consistents del grup B. El primer partit al Palau Blaugrana –la lligueta inicial es jugarà sempre els dimecres o dijous, en aquest cas el 23 o 24 de setembre– serà contra el Celje eslovè, amb qui ja va coincidir en la fase de grups del curs passat. Com en l’última edició, també tornaran a passar pel santuari blaugrana l’Aalborg danès i el Zagreb croat, els altres dos rivals del grup B. El conjunt de Xavi Pascual acabarà la primera volta a la pista del Kiel i començarà la segona contra el mateix gegant alemany, dirigit per l’exblaugrana Filip Jícha i amb Niklas Landin a la porteria, que el cap de setmana passat va ser escollit el millor jugador del 2019. Abans d’acabar l’any, el 28 i 29 de desembre, el Barça disputarà la final a quatre de Colònia, pendent del curs passat i per a la qual també estan classificats el Veszprém, el Kiel, i el París Saint-Germain, aquest últim del grup A.

Els últims partits de la fase de grups es jugaran a partir del mes de febrer, un cop s’hagi disputat el mundial de seleccions d’Egipte (del 14 al 31 de gener). El Barça acabarà la lligueta contra el Motor Zaporíjia, aquest cop al Palau Blaugrana, el 3 o el 4 de març. Els dos primers de cada grup accediran directament als quarts de final, mentre que del tercer al sisè es creuaran amb els components de l’altre grup, en l’eliminatòria dels vuitens de final. La pròxima edició de la final a quatre serà el 12 i 13 de juny al Lanxess Arena de Colònia.

La pretemporada, el 3 d’agost

El projecte del Barça 2020/21 començarà a rodar el dilluns 3 d’agost. Després de gairebé cinc mesos d’inactivitat per culpa de la Covid-19, l’equip de Xavi Pascual reprendrà els entrenaments, sempre pendent de l’evolució de la pandèmia i de les recomanacions sanitàries. Abans d’encetar el curs, el divendres 31 de juliol tots els components de la plantilla, amb les quatre noves incorporacions, estan citats per passar la revisió mèdica. L’equip blaugrana s’exercitarà una setmana a la ciutat esportiva Joan Gamper, i des del diumenge 9 d’agost fins al 14 d’agost, té previst fer la tradicional estada al Comú d’Encamp, a Andorra. El mes d’agost servirà per posar-se al punt per a l’inici de les diferents competicions. La supercopa d’Espanya està programada per al 29 d’agost, però la setmana abans es podria disputar encara la supercopa de Catalunya. La lliga Sacyr Asobal començarà el 2 de setembre i la Champions el 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)