Ciclisme

Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) signa el tres de tres a Durango

Ciclisme. La campiona del món s’imposa en la clàssica disputada a Biscaia i enllaça el tercer triomf en quatre dies, després del doblet dijous i divendres a Navarra

Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) és la gan protagonista del retorn de les curses femenines de l’UCI, aquesta setmana al País Basc amb dues clàssiques a Navarra i una a Biscaia, aquest diumenge a Durango. La corredora dels Països Baixos ha guanyat les tres clàssiques en quatre dies, marcades també per la confusió amb el protocol sanitari que deixava deu dels 25 equips inscrits –entre els quals el potent CCC-LIVo el Massi-Tactic gironí– sense sortir perquè s’havien d’acreditar els negatius en coronavirus amb proves PCR de ciclistes i tècnics.

Van Vleuten no només ha guanyat les tres curse s sinó que en cadascuna d’elles ho ha fet en solitari. Dijous amb la balear Mavi Garcia (ALE) segona a 18 segons, divendres amb 1:18 sobre la italiana Elisa Longo Borghini (Trek) i dos minuts respecte el pilot i, aquest diumenge, amb 18 segons respecte l’holandesa Anna van der Breggen (Boels) i 1:05 respecte Elisa Longo Borghini (Trek), tercera.

La campiona del món ha enllestit la cursa, de 113 quilòmetres i murs de consideració, la rampa de San Juan (màxima del 17 per cent i tot un quilòmetre a l’11).

Amb aquest triomf la corredora del Mitchelton enllaça cinc triomfs, amb el mundial el setembre de l’any passat i la Omloop Het Nieuwsblad el 29 de febrer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)