Handbol

El derbi català serà en la jornada 15, al novembre

Handbol. El Barça inicia la lliga a casa contra el Port Sagunt, i rebrà la copa de campió. El Fraikin Granollers visita el Benidorm en el primer partit

El primer derbi català de la lliga Asobal arribarà en la jornada 15 i serà el Granollers-Barça, que es disputarà al Palau d’Esports el 28 o el 29 de novembre. El derbi de la segona volta serà al Palau Blaugrana el 15 o 16 de maig del 2021. El Barça iniciarà la lliga a casa contra el Port Sagunt el 2 o el 3 de setembre i en aquest primer partit rebrà la copa de campió de la temporada passada. Aquest ha estat un dels requisits que s’han estipulat abans del sorteig, que el conjunt blaugrana jugués la primera jornada a casa per poder entregar-li el trofeu. Un altre requisit ha estat que els equips de la mateixa comunitat autònoma no juguessin a la vegada a casa o a fora per motius televisius, i per això el Granollers iniciarà la lliga visitant la pista del Benidorm.

El sorteig l’han fet dos professionals sanitaris de Sacyr, el patrocinador de la lliga, que van participar en la lluita contra la Covid-19, Azucena Vergara i José María Uceda. Abans s’ha presentat la nova pilota amb què es jugarà la competició.

La primera jornada de lliga serà la següent: club 18-Puente Genil, club 17- Conca, Benidorm-Fraikin Granollers, Bidasoa Irun-Ademar Lleó, Atl. Valladolid-Frigoríficos Morrazo, Barça-Port Sagunt, Guadalajara-Anaitasuna, Viveros Herol Nava-Bada Osca, Sinfín-Logroño La Rioja.

Sense el Cisne i el Villa de Aranda

Els dos equips que han pujat des de la divisió d’honor plata, el Cisne i el Villa de Aranda, no han estat inclosos en el sorteig. Els dos clubs han fet la inscripció, però estan pendents de completar la documentació requerida per l’Asobal. Per això el sorteig s’ha fet amb els 16 equips que van disputar la competició la temporada passada i s’han introduït dues boles al bombo com a club número 17 i club número 18, sense cap nom d’equip. Un representant de la federació espanyola ha mostrat el seu desacord amb aquesta manera de fer, sense els noms de tots els equips, i ha dit que ho traslladarà als òrgans judicials i que la federació no reconeix el sorteig que s’ha fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)