Tennis taula

L’Asisa Borges Vall i el CER l’Escala, en grups diferents de la superdivisió masculina

Tennis de taula. En la màxima categoria femenina el sorteig ha enviat al Girbau Vic al grup 2 on estarà amb el Reus Ganxets, mentre que el Balaguer Piera Ecoceràmica jugarà en el grup 1

Les superdivisions masculina i femenina ja tenen definits els seus grups de cara a aquesta temporada en que les màximes categories es jugaran amb els equips dividits. Els equips de cada grup s’han decidit per un sorteig tenint en compte la classificació final de la temporada passada. En la superdivisió masculina els dos equips catalans en competició, l’Asisa Borges Vall i el CER l’Escala, estaran en grups diferents. El conjunt empordanès ha quedat en el grup 1 en el que hi ha El Cajasur Priego, el campió de la temporada passada, mentre que el conjunt lleidatà encapçala el grup 2, com a subcampió i el rival més important serà l’Arteal Santiago gallec, que va ser el quart classificat.

En la superlliga femenina hi haurà tres equips catalans, el Girbau Vic i el Reus Ganxets estaran en el grup 2, mentre que el Balaguer Piera Ecoceràmica està en l’1, amb el campió de la temporada passada, l’UCAM Cartagena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)