Futbol sala

Els clubs es rebel·len contra el calendari aprovat per la federació espanyola

Futbol sala.

Els clubs de la lliga de futbol sala (LNFS), entre ells el FC Barcelona i el FS Garcia, han recorregut al CSD contra el calendari 2020/21 aprovat fa unes setmanes per la federació espanyola de futbol (RFEF). La LNFS considera que el calendari s de primera i segona, “aprovats unilateralment”, crearà un enorme perjudici econòmic no només a les entitats sinó també als jugadors.

En el seu escrit, els clubs sol·liciten la intervenció del CSD per evitar que els drets dels clubs resultin danyats. “No només ho fem per una qüestió econòmica, sinó per la pròpia salut dels jugadors davant la pandèmia de la Covid-19 i la situació dels rebrots a tot l’estat espanyol”, assenyalen els clubs en un comunicat publicat aquesta tarda. Així, la LNFS demana retardar l’inici de la competició fins el 26 de setembre –ara està previst pel 5– i que el retorn es faci de manera progressiva. “El calendari aprovat planteja que es disputin 19 jornades de lliga fins a finals de desembre. Considerem que no es poden assumir tres partits per setmana i els seus respectius viatges en la situació actual.” Els clubs també mostren la seva preocupació pels 54 dies en què els jugadors internacionals hauran d’estar amb la selecció sense cap compensació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)