Més esport

L’esport es mobilitza al carrer

Covid-19. El sector esportiu continua amb les seves demandes perquè s’obrin les instal·lacions esportives i aquesta tarda, a partir de les 7 de la tarda al carrer Balmes de Barcelona, sortirà i es reivindicarà amb mesures de seguretat

El sector esportiu no s’atura i continua les seves demandes perquè s’obrin les instal·lacions esportives de Barcelona i l’àrea metropolitana, tancades per la Generalitat. Aquesta tarda, a partir de les 7, al carrer Balmes de Barcelona, entre els carrers Consell de Cent i Gran Via de les Corts Catalanes, l’esport sortirà al carrer i es mobilitzarà. La reivindicació portarà l’activitat física i esportiva dels clubs i dels centres esportius al carrer, i ho farà amb les mesures de seguretat que ja s’implementen dins les instal·lacions esportives. S’organitzaran diferents pràctiques i a la zona delimitada es faran controls de temperatura i de distància de seguretat i es facilitarà la higiene de mans.

El sector esportiu no s’ha estat quiet des que es va publicar la resolució del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya pel tancament de les instal·lacions esportives. De manera gairebé immediata va publicar un manifest contra aquesta decisió i el va obrir perquè tothom que volgués es pogués adherir a aquesta reivindicació. Després ha fet un pas més endavant i ha presentat una demanda al jutjat en la qual sol·licita la suspensió del tancament de les instal·lacions esportives decretat pel govern català. Ara fa una nova iniciativa de més visibilitat al carrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)