Més esport

El TSJC ordena reobrir les instal·lacions esportives

Covid-19.

La secció segona de la sala contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) ha deixat sense efecte la resolució que suspenia l’obertura d’espais esportius i gimnasos –també afecta els cinemes–, condicionada a què aquesta es faci complint les mesures sanitàries del Procicat. La decisió respon al recurs que havien presentat diverses entitas del sector esportiu (UFEC, AECNC, Gestiona, ADECAF, INDESCAT o la federació catalana de natació) en què argumentaven que el sector esportiu és segur, que ha adoptat i seguit totes les mesures preventives i que no s’han conegut casos de contagis en aquest entorn.

La decisió judicial arriba hores abans de la convocatòria que el sector esportiu ha fet per aquesta tarda a les 7 per concentrar-se al carrer Balmes –entre Gran Via i Consell de Cent– justament per reivindicar la reobertura de les instal·lacions. La convocatòria es manté. “Celebrem la decisió de la justícia que ens permet obrir els espais esportius i gimnasos. Celebrem la victòria i mantenim la mobilització. Us esperem a partir de les 18h al carrer Balmes entre Gran Via i Consell de Cent”, ha piulat el compte de twitter de la UFEC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)