Tennis

La número 1 mundial renuncia a l’Obert dels Estats Units

Tennis. L’australiana Ashleigh Barty ha explicat que ho fa pels riscos significatius del coronavirus. Decidirà si va a Roland Garros en unes setmanes depenen de l’evolució de la pandèmia

L’australiana Ashleigh Barty, número 1 del rànquing mundial, ha renunciat a jugar l’Obert dels Estats Units a causa dels “riscos significatius” associats amb el coronavirus. Aquesta decisió és un seriós revés per al torneig de Nova York que començarà el 31 d’agost. “El meu equip i jo hem decidit que aquest any no anirem a l’US Open”, ha dit l’australiana en un comunicat, just el dia que els Estats Units han superat les 150.000 morts per Covid-19. “No em sento còmode en l’col·locar al meu equip i a mi, en aquesta situació de risc” ha expressat Ashleigh Barty, que també ha dit que li agrada molt aquest torneig i que per això la seva decisió ha sigut molt difícil.

La jugadora australiana també a afegit que continuarà atenta a la situació mundial de la pandèmia per decidir si viatja a Europa per defensar el seu títol a Roland Garros, que comença el 27 de setembre a París. “Prendré una decisió sobre Roland Garros i el tour europeu en les pròximes setmanes”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)