Ciclisme

La Sea Otter manté les dates però anuncia una limitació en l’aforament

Ciclisme.

El festival Sea Otter Europe, previst a Girona pels dies 25-25 i 27 de setembre, confirma que el seu programa esportiu es manté intacte però ha anunciat també mesures de seguretat per garantir a la zona de Fontajau un esdeveniment sense risc de contagi de la Covid-19.

Entre les mesures anunciades pels organitzadors hi ha una limitació de l’aforament mitjançant l’accés al festival per l’entrada. En els espais tancats el control encara serà més estricte i en els espais oberts s’implementarà els dos metres de distància entre els diferents expositors. L’ús de la mascareta serà obligatori entre tots els presents al festival incloent personal, expositors i públic visitant. Hi haurà punts de dispensadors de gel repartits per tot el recinte. Hi haurà personal de neteja especialitzat en la desinfecció de les zones comunes i un equip d’atenció al client per resoldre qualsevol dubte sobre aquest aspecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)