Handbol

Pascual: “Si es manté el calendari serà una bogeria”

Handbol. El tècnic del Barça posa en dubte que es pugui iniciar el curs tal i com està programat i apunta que serà l’estat de la pandèmia la que marcarà els ritmes de la temporada

L’entrenador del Barça Xavi Pascual ha manifestat els seus dubtes sobre l’inici de la temporada i diu que no té clar “que es pugui començar en les dates que estan marcades”, atesa la pandèmia del coronavirus. En una entrevista al Comitè Olímpic Espanyol (COE), el tècnic blaugrana remarca que serà “la situació sanitària i el seu desenvolupament la que marqui els ritmes de la temporada”.

“Per molt que estigui planificat ara mateix, ningú ens pot dir que demà això no canviarà. Jo no tinc clar que es pugui començar en les dates que estan marcades. Tampoc tinc clar que es pugui disputar la final a quatre el mes de desembre. Haurem d’estar a l’expectativa, tenir a la gent preparada, intentar tornar a jugar a handbol, a veure si és possible i en quines condicions. I això és el que ens ha de preocupar ara mateix. Perquè amb el tema dels calendaris no podem fer res, ens ho marcarà la situació i el desenvolupament del que està passant”, sentencia. En tot cas, remarca: “Si el calendari es desenvolupa tal i com està plantejat serà una bogeria.” En aquest sentit, Pascual afegeix: “Està fora de qualsevol raonament ara mateix perquè no hi haurà descans pels jugadors. Hi ha competicions de seleccions, hi ha competicions de clubs i la gent voldrà recuperar això i voldran posar més partits pel mig. Em preocupa moltíssim, però ens haurem d’adaptar a la situació que es requereixi. Haurem d’innovar en moltes coses, en entrenaments i en competició. Hem de pensar en com no perdre aquesta temporada, però a nivell d’entrenaments haurem d’anar amb molta més cura perquè la càrrega serà espectacular.”

Avui tests mèdics i físics

La plantilla del Barça passa avui els tests mèdics i dilluns començarà la pretemporada. “Faran tests físics, però sobretot els farem les proves pertinents per saber si han passat o no el coronavirus, i si estan en condicions. I a partir d’aquí, quan tinguem els resultats començarem a entrenar”, sentencia.

EL PROTAGONISTA

Tampoc tinc clar que es pugui disputar la final a quatre el mes de desembre.
Xavi Pascual
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)