Futbol sala

Nomenen Adolfo (Barça) MVP de la lliga

Futbol sala.

Els vots dels entrenadors i capitans dels equips de la primera divisió han confirmat que el jugador del Barça Adolfo (Santa Coloma de Gramenet, 1993) hagi estat nomenat com el millor jugador de la lliga 2019/20. Aquest reconeixement s’afegeix al trofeu al millor ala i al del màxim golejador que ja ha rebut l’internacional, el millor jugador català de l’actualitat.

La temporada que ha completat el jugador de Santa Coloma no ha passat desapercebuda pels rivals, que li han concedit el seu primer MVP de la competició. Adolfo ha compartit el premi al millor amb Adri, jugador de l’O Parrulo Ferrol i el de màxim golejador amb Chino (Viña Albali Valdepeñas).

Des que va recalar al Barça l’estiu del 2016 provinent de l’Industrias Santa Coloma Adolfo, que va ser jugador revelació de la lliga el curs 2013/14, no ha parat de créixer en tots els sentits.

Les lesions de Ferrao i Esquerdinha han obligat aquesta última temporada al jugador català a agafar més responsabilitat en atac sense defallir tampoc en defensa. Ha anotat 29 gols i malgrat que això no ha servit per aixecar el títol l’ala ha col·laborat també en els èxits de l’equip en la Supercopa d’Espanya i en la copa d’Espanya a banda de la classificació per a la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League, que es jugarà a Barcelona a l’octubre.

LA DADA

29
Gols.
Són els que ha marcat Adolfo, el seu rècord golejador amb el Barça a la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)