Handbol

Entrerríos hereta el braçal de capità de Víctor Tomàs

Handbol. Sorhaindo serà el segon, i Gonzalo Pérez de Vargas i Ludovic Fàbregas també accedeixen al grup de capitans

L’asturià Raúl Entrerríos heretarà el braçal de capità del Barça d’handbol que ha lluït durant vuit temporades Víctor Tomàs. La retirada forçada de l’extrem barceloní per una afectació cardíaca ha provocat el relleu al capdavant del grup de capitans, on hi continua Cedric Sorhaindo, ara com a segon, i s’hi incorporen el porter Gonzalo Pérez de Vargas i el pivot de Banyuls de la Marenda Ludovic Fàbregas. “Per a mi és un orgull i un privilegi ser el capità d’aquest equip, en un gran club com el Barça amb grans capitans en la seva història”, ha dit Entrerríos als mitjans del club sobre el seu nou paper a l’equip. “S’ha de ser responsable en un càrrec com aquest, i seguiré amb el mateix compromís que he demostrat les últimes deu temporades”, afegeix el central asturià.

Gonzalo Pérez de Vargas, nascut a Toledo però format al planter blaugrana, valora així l’accés al tercer graó de la capitania: “És un pas més en la meva carrera i un reconeixement a la meva trajectòria al club i al meu treball.” D’altra banda, Fàbregas, que exercirà de quart capità tot just en la tercera temporada al club, comenta: “És molta confiança del club, dels entrenadors i dels companys, i estic molt agraït. Intentaré seguir igual, ajudant, sent jo mateix. Això no em canviarà, però estic molt content i orgullós d’entrar al grup de capitans.”

EL PROTAGONISTA

Per a mi és un orgull i un privilegi ser el capità d’aquest equip, en un gran club com el Barça amb grans capitans en la seva història
Raúl Entrerríos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)