Tennis

Rafael Nadal no jugarà el US Open

Tennis. El manacorí, que és l’actual campió, diu que s’ho ha pensat molt i ha anunciat la seva decisió a les xarxes socials. Aquest Grand Slam està previst del 31 d’agost al 13 de setembre

Rafael Nadal ha decidit no jugar l’obert dels Estats Units, previst del 31 d’agost al 13 de setembre i del qual és l’actual campió. El manacorí es va imposar en l’edició del 2019 en guanyar en la final el rus Daniïl Medvédev en cinc sets. Rafael Nadal ho ha anunciat a les xarxes socials i ha explicat: “Després de pensar molt he decidit no participar en el US Open d’aquest any. La situació sanitària segueix molt complicada a tot el món amb casos de Covid-19 i rebrots que semblen fora de control. Sabem que el calendari d’aquest any després de quatre mesos sense jugar és una barbaritat, si bé entenc i agraeixo els esforços que totes les parts hi estan posant perquè es juguin tornejos.”

Rafael Nadal també ha explicat que és una decisió que no volia prendre, però hi ha afegit: “Segueixo el meu cor per decidir que per ara prefereixo no viatjar.”

Fa unes dies l’australià Nick Kyrgios també va renunciar a jugar el US Open i va dir que donava la temporada per acabada. En la categoria femenina, la número u mundial, l’australiana Ashleigh Barty, tampoc anirà a jugar l’obert dels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)