Ciclisme

Forta caiguda de Prades

Ciclisme. El català topa amb unes tanques a la línia de meta de la primera etapa de la volta a Polònia que s’havien mogut per una espectacular caiguda de Jakobsen, que està en coma induït

Edu Prades (Movistar) s’ha vist afectat per una espectacular caiguda en la mateixa línia de meta de la primera etapa de la volta a Polònia. El d’Alcanar ha topat amb unes tanques i ha volat literalment amb la bicicleta per sobre i s’ha donat un fort cop. El Movistar ha explicat a les xarxes socials que el cop més fort el té a la zona de l’escàpula i que també té una ferida a l’esquena. L’han portat a l’hospital per comprovar com està.

L’inici de la caiguda ha estat en la lluita per la victòria. Dylan Groenewegen (Jumbo Visma) –que ha entrat primer– ha anat tancant en els darrers metres Fabio Jakobsen (Deceuninck), que ha topat contra les tanques i ha caigut just abans de l’arribada. Els jutges han desqualificat Groenewegen i han donat el triomf a Jakobsen. La televisió de Polònia ha informat que Jakobsen està en coma induït.

Per un altre costat, el barceloní de 22 anys Roger Adrià (Kern Pharma) disputarà avui la clàssica Mont Ventoux.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)