Ciclisme

Egan Bernal (Ineos) no surt en la quarta etapa de la Dauphiné

Ciclisme. Geraint Thomas diu que té molèsties a l’esquena

Egan Bernal (Ineos) no surt en la quarta etapa de la Dauphiné, la cursa que suposa la posada a punt per al Tour, per unes molèsties a l’esquena segons ha explicat el seu company Geraint Thomas, guanyador a París el 2018; abans de començar els 157 quilòmetres de la penúltima etapa.

Bernal, de 23 anys, és el vencedor del darrer Tour i era el setè a la general de la prova a 31 segons de Primoz Roglic (Jumbo).

Daniel Martin, a Andorra

L’irlandès de l’Israel ja no va prendre la sortida de la tercera etapa, amb una fractura al sacre no dislocada en una caiguda dijous. Martin, de 33 anys, va caure al Coll del Port, en la darrera pujada de la segona etapa, però va arribar a meta. “Tincmoltes esperances d’estar a punt per al Tour. És una llàstima, estava en forma però em curo ràpid i tinc motius per ser optimista” va dir, abans de marxar al seu domicili d’Andorra on espera recuperar-se i estar a la sortida del Tour, el dia 29 a Niça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)