Ciclisme

De la Cruz xuta al pal al Dauphiné

Ciclisme.

El sabadellenc David de la Cruz (UAE) s’ha quedat a les portes de la victòria en la penúltima etapa del Critèrium Dauphiné, jornada que ha confirmat Primoz Roglic (Jumbo-Visma) com a líder de la prova. Egan Bernal (Ineos) ha abandonat abans de la sortida per problemes a l’esquena. De la Cruz, que ha format part de l’escapada bona des del principi i s’ha vestit el jersei de líder de la muntanya, ha atacat en el coll final de Megève (2a) després d’una arrancada d’Elissonde (Trek). Rere seu, amb tot, ha saltat el jove alemany Lennard Käman (Bora), que ha aprofitat el seu menor desgast per volar en solitari cap a la victòria d’etapa. No només De la Cruz ha quedat clavat sinó els favorits en l’escapada per a la victòria, Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step) i Michal Kwiatkowski (Ineos).

A la general Roglic manté 14 segons sobre Pinot (Groupama) abans de l’etapa final de demà, amb vuit ports de muntanya en 155 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)