Ciclisme

Evenepoel salta pels aires en un pont i es trenca la pelvis a Llombardia

Ciclisme.

El jove prodigi flamenc Remco Evenepoel (Deucenick-Quick Step) afrontava la seva primera volta a Llombardia com a favorit però baixant el mur de Sormano ha topat contra el mur d’un pont de pedra, ha saltat per sobre donant una tombarella i després d’una caiguda d’uns quants metres ha acabat a l’hospital de Como amb un trencament a la pelvis i una contusió al pulmó, lesions que el deixaran fora de combat els propers mesos.

Evenepoel formava part en aquells moments del grup capdavanter en què també hi figurava un altre dels favorits, el danès Jakob Fulgsang (Astana), que ha sentenciat la clàssica, amb una data inèdita per culpa del coronavirus, en la pujada a San Fermo della Battaglia, que és quan ha pogut deixar enrere el neozelandès George Bennett (Jumbo Visma).

És el primer triomf de Fuglsang a Llombardia. El danès havia començat la temporada imposant-se en la volta a Andalusia, just abans del confinament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)