Waterpolo

El Mediterrani tornarà a jugar l’Euro Cup

Waterpolo. Ha acceptat la proposta de la federació espanyola per jugar a Europa després de la renuncia del CN Mataró

El CE Mediterrani tornarà a jugar una competició europea aquesta temporada, i tornarà a ser l’Euro Cup, la segona competició. El club de Sants ha acceptat la proposta que li va fer la federació espanyola perquè ocupés la plaça del CN Mataró quan el conjunt maresmenc va renunciar a jugar a Europa aquesta temporada. La federació estatal ja ha fet la inscripció del Mediterrani i ara només falten els tràmits burocràtics per formalitzar-la.

El CE Mediterrani va finalitzar la lliga de la divisió d’honor, inacabada per culpa del Covid-19, de la temporada passada en la sisena posició. Amb la renúncia del cinquè classificat, el conjunt mataroní, ha pogut ocupar l’última plaça europea. Serà la segona temporada de manera consecutiva que el CE Mediterrani jugui a Europa després de gairebé dues dècades absent. La temporada passada es va classificar directament per jugar l’Euro Cup i va arribar fins a la segona fase de la competició. En aquesta temporada l’Euro Cup començarà amb dues fases de classificació per grups, i a partir de vuitens de final hi haurà eliminatòries d’anada i tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)