Futbol sala

Falten 50 dies perquè el Barça afronti el repte de la Champions

Futbol sala.

El Barça de futbol sala ja té la foto oficial de la temporada 2020/21 amb cinc cares noves: els fitxatges Miquel Feixas, André Coelho i Matheus; i els jugadors del filial Bernat Povill i el tercer porter Óscar De la Faya, que estaran en dinàmica del primer equip durant tota la temporada.

L’equip, que ja es troba en la tercera setmana d’entrenaments de pretemporada, té la mirada fixada en la Final Four de la Champions que es disputarà al Palau Blaugrana entre els propers 9 i 11 d’octubre, d’aquí justament 50 dies. Pel que fa a la lliga, encara no té data d’inici pendent de l’aprovació d’un protocol sanitari per part de la RFEF i el CSD, i recordem que també queda pendent la disputa de la Final Four de la Copa del Rei de la temporada passada.

Txus Lahoz reivindica el projecte

El mànager de la secció va aprofitar la fotografia d’equip per reivindicar el projecte i per recordar que, tot i la derrota en l’últim play-off exprés, l’equip ve de guanyar quatre dels últims cinc títols en joc d’àmbit estatal i encara té pendents les finals de la Champions i de la Copa del Rei. Txus Lahoz també elogia la qualitat dels nous fitxatges i va destacar la presència creixent de jugadors del planter al primer equip amb l’arribada aquesta temporada de Miquel Feixas i Bernat Povill. “Arrenquem amb molta força, estem contents amb el que hem fet fins ara i estem molt il·lusionats amb el nou projecte i amb els reptes que planteja la nova temporada, sobretot amb aquesta Champions tan desitjada”, destaca Txus Lahoz. Sobre els nous fitxatges, Lahoz explica que “Matheus i Coelho són jugadors que seguíem des de fa molt de temps i Feixas és de la casa i tard o d’hora sabíem que tornaria, són tres incorporacions molt potents i valorem molt positivament la seva adaptació i el treball que estan fent fins ara”, explica el mànager.

Per últim, Txus Lahoz també posa en valor el planter. “És difícil perquè tenim l’exigència de guanyar, però cada vegada busquem més un equilibri entre la presència de cracks de talla mundial com Ferrao, Dyego i Lozano i la idea és complementar la plantilla amb jugadors de la casa com Joselito, Dídac, Povill i Feixas”, diu Lahoz. “Estem fent un bona feina amb el planter i la idea és que en els propers anys puguin pujar més jugadors de la base al primer equip”, remarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)