Ciclisme

Roger Adrià, vuitè, el millor català en l’estatal de CRI

Ciclisme. La selecció catalana i el Massi-Tactic, amb els seus corredors entre els quinze millors a Jaén en sub-23 i dones

Roger Adrià (Kern Pharma) marcava el millor temps a meta en la contrarellotge individual del campionat estatal, a Jaén i amb un recorregut de 45,3 quilòmetres. El barceloní (1998) havia fet 1h07:42 i s’ha vist superat després per set homes, el millor dels quals Pello Bilbao (Bahrain) amb 1h03:32. Luis León Sánchez i Gorka Izaguirre, els dos de l’Astana a 36 segons i a 1:36, han completat el podi.

Novens

Àlex Jaime (Lizarte) en categoria sub-23 i Mireia Benito (Massi-Tactic) en elit femenina, novens, han aconseguit els millors resultats dels catalans en les contrarellotges individuals del campionat estatal, que es corre aquest cap de setmana a Jaén.

Jaime corre amb la selecció catalana i ha fet els 26,3 km en 40:50, dos minuts més que el vencedor Raúl García (Madrid). El ciclista de Sarrià de Ter ha estat el millor català, seguit de Guillem Suriñach dotzè i de Pau Miquel quinzè.

En la categoria femenina el triomf ha estat per a Mavi García (Ale) amb 44:00 sobre el mateix recorregut. Mireia Benito (Massi-Tactic) ha fet el novè millor temps a 4:37 i la seva companya d’equip Isabel Martín era la tercera millor sub-23 i onzena general, seguida de Belén López i de Mireia Trias, tretzena i quarta sub-23. Maria Banlles (Sopela), quinzena, ha estat cinquena sub-23 i la millor catalana darrere les corredores del Massi-Tactic.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)