Ciclisme

El vol de Jaime i Banlles al Circuit

Ciclisme. El Lizarte aconsegueix tenir els tres millors catalans en l’especialitat de contrarellotge a Montmeló, tots tres sub-23, com la millor dona: Maria Banlles (Moreaga Taldea)

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha proclamat els campions de Catalunya de contrarellotge individual de totes les categories, en una jornada maratoniana des del migdia fins que era fosc per poder respectar les mesures sanitàries.

El sub-23 Àlex Jaime (Lizarte) és el campió català absolut, amb 11:44, només superat pel sud-africà Byron Munton, per un segon de marge. El mallorquí Antonio Ballester era tercer i el tàndem format per Ignasi Àvila i Joan Font, quart. D’aquesta manera, Jordi López i Pau Miquel signaven el triplet del Lizarte amb els tres millors catalans, tots tres sub-23.

Albert Massana i Llibert Sendrós (Controlpack) són els dos millors elit catalans, amb el campió de ruta en la categoria dissabte a Santa Eulàlia de Ronçana tercer: David Gómez (Antiga Casa Bellsolà).

Maria Banlles (Moreaga Taldea) era la millor dona, també sub-23, amb un registre de 13:38. Mireia Benito (Massi-Tactic) és la millor elit i segona dona, amb 13:45, i Mireia Trias (Massi-Tactic), tercera i segona sub-23.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)