Hoquei sobre gel

El Puigcerdà es reforça amb tres jugadors

Hoquei sobre gel. Aron Sarmiento ve de jugar a Suïssa i Ander Arraras i Luís Giménez del Txuri Urdín

El Puigcerdà, que aquest setembre jugarà la final de la lliga del curs passat, ha incorporat tres jugadors de molt nivell: Aron Sarmiento, Ander Arraras i Luís Giménez.

Sarmiento ve de Suïssa, on jugava amb l’EV Zug. El defensa té descendència gallega i compta amb una gran capacitat física i de lideratge. Arraras, ve del Txuri Urdin, com Giménez, format als Estats Units.

View this post on Instagram

🎉Benvinguts🎉 Tres incorporacions de luxe a la mateixa plantilla de l'equip sènior masculí que l'any passat és va classificar per la final de la Lliga. -Aron Sarmiento Varela @s.aron8 Directament arribat de la seva Suïssa natal (EV Zug II). Amb avantpassats originaris de Galicia, el jove defensa és una garantia darrere, físicament ben preparat i amb un lideratge inusual a la seva edat. - Ander Arraras Rivas @leiblackmusic Un autèntic pulmó a la pista, el jugador basco-colombià arriba del Txuri-urdin. Ja ha demostrat sobradament la seva qualitat i ve amb molta energia i ganes d'ajudar a l'equip a millorar. Aportarà definició i sacrifici. - Luís Giménez Mandill @luisgimenez05 Un dels davanters més letals les dues darreres temporades, provinent del Txuri-urdin, el tímid jugador format a USA està cridat a aportar molts coneixements a la pedrera groc i negra així com gol a l'equip sènior. Rapidesa i potència en un jugador top. 💛🖤💛🖤💛🖤🏒🏒💛🖤💛🖤💛🖤 🎉Bienvenidos🎉 Tres incorporaciones de lujo a la misma plantilla del equipo sénior masculino que el año pasado se clasificó para la final de la Liga. -Aron Sarmiento Varela @s.aron8 Directamente llegado de su Suiza natal (EV Zug II). Con antepasados originarios de Galicia, el joven defensa es una garantía detrás, físicamente bien preparado y con un liderazgo inusual para su edad. - Ander Arraras Rivas @leiblackmusic Un auténtico pulmón en la pista, el jugador basco-colombiano llega del Txuri-urdin. Ya ha demostrado sobradamente su calidad y viene con mucha energía y ganas de ayudar al equipo a miejorar. Aportará definición y sacrificio. - Luís Giménez Mandill @luisgimenez05 Uno de los delanteros más letales las dos últimas temporadas, proveniente del Txuri-urdin, el tímido jugador formado en USA está llamado a aportar muchos conocimientos a la cantera de amarillo y negro así como gol al equipo sénior. Rapidez y potencia en un jugador top. #ClubGelPuigcerda #CGP #hockey #hockeyhielo #icehockey #hockeygel #hockeylife #hoqueigel #puigcerda #cerdanya #cerdagne #capcir #hockeysurglace #sport #cgpuigcerda #ice #icering #hockeyteam #hockeyplayer #team #match #patinoire #lnhh 📷 comunicació CGP

A post shared by Club Gel Puigcerdà (@clubgelpuigcerda) on

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)