Atletisme

Galimany convidada al memorial Van Damme per disputar la prova de l’hora

Atletisme. Serà divendres en la reunió de la Lliga del Diamant en el que s’intentarà batre el rècord mundial

Marta Galimany ha estat convidada al memorial Van Damme de Brussel·les per disputar la prova de l’hora en que s’intentarà batre el rècord mundial. La vallenca competirà aquest divendres en una de les cites més prestigioses de la Lliga del Diamant. Marta galimany (Barça), va batre el 28 de juliol a Valls el rècord espanyol de l’hora en pista amb 17.210 m, i això li ha valgut una invitació per estar a Brussel·les.

En aquesta reunió a l’estadi Rei Balduí, sense públic, s’atacarà el rècord mundial de l’hora tant en categoria masculina com femenina. A falta de confirmar algunes inscripcions en noies destaca la presencia de la neerlandesa Sifan Hassan, que té el rècord europeu de mitja marató (1h05:15), i de la plusmarquista mundial de marató, la kenyana Brigid Kosgei (2h.14: 04). El rècord mundial de la categoria femenina el té l’etíop Dire Tune, amb 18.517 m des del 2008.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)